Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης στα προεκλογικά φυλλάδια που μοίραζε ανακοίνωνε ως μέτρο-δράση για την σωτηρία του Πάρκου την δημιουργία συλλόγου με την επωνυμία "Φίλοι του Πάρκου".
Ο κύριος ιδρυτής αυτής της προσπάθειας ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κος Πούλιος.
Πίσω από αυτή την ιστορία εγκλωβίστηκαν πολλοί συνδημότες μας λόγω της αγάπης τους για το περιβάλλον και έγιναν χωρίς να το γνωρίζουν συμμέτοχοι στα πολιτικά παιχνίδια του δημάρχου και του κου. Πούλιου.
Οι δημότες που παγιδεύτηκαν στις δήθεν οικολογικές ευαισθησίες κάποιων διαπίστωσαν από μόνοι τους ότι με τους δικούς τους αγώνες για περισσότερο πράσινο κάποιοι άλλοι κατάφεραν να αναδειχτούν σε παράγοντες της περιοχής.
Στην ανακοίνωση που έβγαλε η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για το Πάρκο εξηγούμε τους λόγους που το Πάρκο βρίσκεται σε αυτό το χάλι, καταγγέλλουμε την αδράνεια των ψευτο-οικολόγων συμβούλων που τα προηγούμενα χρόνια επέτρεψαν στον δήμο ΙΛΙΟΥ να συμπεριφέρεται ως φεουδάρχης.
Έχουμε καταθέσει προτάσεις για τη σωτηρία του Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης" και καλούμε τους δημότες να μην ακολουθούν με απερισκεψία τους επιτηδευματίες της πολιτικής.