Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η δημοτική αρχή στον προϋπολογισμό που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο για το 2009 προβλέπει χρηματικές αυξήσεις τις τάξης του 20% για την Γεν. Γραμματέα του δήμου αλλά και για άμεσους συνεργάτες και συμβούλους του δημάρχου.
Σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση έχει κτυπήσει αλύπητα τα λαϊκά στρώματα,η ακρίβεια σαρώνει την αγορά ενώ ο δήμαρχος κος Σαράντης διαμαρτύρεται συνεχώς ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν αναπτυξιακά έργα στη πόλη,ο δήμαρχος και η παραταξή του αποφάσισε μέσω του προϋπολογισμού που ψήφισε να δοθούν γενναίες αυξήσεις στους συνεργάτες του.
Οφείλουμε να τονίσουμε στον δήμαρχο ότι:
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για μήνες,οι αυξήσεις που δόθηκαν στους μόνιμους υπαλλήλους του δήμου είναι μικρές αλλά τα χρήματα και οι αυξήσεις που δίνονται σε συνεργάτες του δημάρχου νομίζουμε πως είναι υπερβολικά.
Ειδικά αν θυμηθούμε από ποιο πολιτικό χώρο στηρίζεται η δημοτική παράταξη του κου Σαράντη θα διαπιστώσουμε ότι οι ενέργειες και οι πράξεις της δεν συνάδουν με το αριστερό προφίλ που κτίζει το τελευταίο διάστημα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Υ.Γ Μπορείτε να μας απαντήσετε κύριε δήμαρχε εκτός από τα δελτία τύπου που σίγουρα επιμελείται με τι άλλο αντικείμενο ασχολείται η δημοσιογράφος που προσλάβατε;
Επίσης θα επιθυμούσαμε να μάθουμε αν η δημοσιογράφος του δήμου έχει και συνεργάτη που την βοηθάει;