Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ... ΥΜΝΟΥΣ

Ας κάνουμε μία βόλτα στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 11-4-2002 και να δούμε τι έλεγε ο Νίκος Σαράντης εναντίον της διοίκησης Ταμπακίδη.
Σε θέμα που είχε σχέση με τις χρηματοδοτήσεις των ομάδων λόγω της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του 2002 ο Νίκος Σαράντης έλεγε τα εξής απαξιωτικά για τον Ν.Ταμπακίδη αν και ήταν στην ίδια παράταξη:
"Δεν απασχολεί εσάς κ. Δήμαρχε όχι το συμβούλιο, το συμβούλιο το απασχολεί να δίνετε λεφτά για διάφορες επιταγές, και τα δικαστήρια που γίνονται, και όχι για τον αθλητισμό του δήμου, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ,τον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν μιλάω για τίποτα άλλο, ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ".
Βέβαια τα έλεγε τότε ο Νίκος Σαράντης και όχι πολύ νωρίτερα γιατί είχε δυσαρεστηθεί που δεν είχε παραμείνει Πρόεδρος Δ. Σ.
Θα ήταν σωστό για τον ίδιο να είχε παραιτηθεί ή να είχε ανεξαρτητοποιηθεί αφού διαπίστωνε τέτοιου είδους διάλυση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό του δήμου.
Όμως δεν το έπραξε αλλά προτίμησε να αντιπολιτεύεται την παράταξη και τον άνθρωπο που τον βοήθησαν να φτάσει στα υψηλότερα αξιώματα του δήμου.
Βέβαια όταν παραιτήθηκε πριν από λίγους μήνες ο Νίκος Ταμπακίδης από δημοτικός σύμβουλος ο κ Σαράντης του έπλεκε το εγκώμιο για την προσφορά του αλλά στις εκλογές του 2002 ο σημερινός δήμαρχος δεν βοήθησε την δημοτική παράταξη που τον ανέδειξαν.

ΥΓ: Αλήθεια θυμάται ο Κούλης Γκαβέρας (τότε ήταν Πρόεδρος Δ.Σ.) που στο ίδιο συμβούλιο ο Ν.Σαράντης τον έλεγε "ψεύτη";