Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ

Αντί η Διοίκηση Σαράντη να ασχοληθεί με την υλοποίηση των έργων που υποσχέθηκε με το επιχειρησιακό, αντί να ασχοληθεί με την υλοποίηση του προεκλογικού της προγράμμα-τος, βάλθηκε να επιδοθεί σε … επιχειρηματικές δραστηριότητες και … διευκολύνσεις τύπου... "Ανένταχτου" αναψυκτηρίου!!!
Στην Κεντρική πλατεία του Δήμου, «εγκατέστησε» λοιπόν τον ιδιώτη τάδε, χωρίς να δώσει απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία ακόμη και στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!
Κατακαλόκαιρο και ενώ οι περισσότεροι βρίσκονταν σε διακοπές ξεκίνησαν οι εργασίες στην πλατεία. Όμως δεν έχει γίνει γνωστή καμία άδεια και κανένα σχέδιο με το τι τελικά επιχειρείται να εγκατασταθεί
Είχαμε καθήκον να ζητήσουμε και εξηγήσεις (δεν τις λάβαμε) αλλά και την αποτροπή αυθαίρετων εργασιών.
Με παράστασή μας στο Αστυνομικό Τμήμα, μαζί με τον συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ραυτόπουλο και μέλος του «Συντονιστικού» της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ενημερώσαμε τον τοπικό διοικητή για τα τεκταινόμενα.
Ως διά … μαγείας εξαφανίστηκαν από το δημοτικό χώρο της Πλατείας οι εργαζόμενοι εκεί.
Η Δημοτική Αρχή παίζει το κρυφτούλι με τις αστυνομικές αρχές.
Γιατί; Παρανομεί;
Γίνεται φανερό ότι με την παρούσα Διοίκηση Σαράντη, δεν έχουμε άλλη διέξοδο από αυτή των άλλων αρχών της Πολιτείας, αφού ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι αξιωματούχοι του, περιφρονούν, παραπλανούν και αγνοούν το Δημοτικό Συμβούλιο.
Φοβούνται τις άλλες Αρχές, απόδειξη ότι ενδεχομένως παρανομούν και υποδεικνύουν τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο μπορούν να αποτραπούν τα τερατουργήματα που εγκαθιστούν στο Δήμο μας.
Η έλλειψη σεβασμού της Διοίκησης προς τη Δημοκρατία και τις διαδικασίες της, δεν μπορεί να βρει συνενόχους.
Θα καταγγέλλουμε με παρρησία τις αυθαιρεσίες της και θα την αποκαλύπτουμε ακόμη και στους ψηφοφόρους της, που πλέον κατανοούν το σφάλμα της ανάδειξης του συγκεκριμένου προσώπου στο ρόλο του Δημάρχου.
Σύντομα θα επανέλθουμε και με άλλα θερινά «κατορθώματα» της Διοίκησης Σαράντη που αφορούν τις διαδικασίες έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού 2008, στη Δημαρχιακή Επιτροπή και τις… περιπέτειες του στο Δημοτικό Συμβούλιο.