Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ;

Αφού οι «φωστήρες» της Διοίκησης Σαράντη φέσωσαν το Δήμο των Αγίων Αναργύρων με δάνεια εκατομμυρίων Ευρώ , για λειτουργικές δαπάνες, αφού βούλιαξαν το «Βούκινο», αφού έχασαν γενικώς την μπάλα, άρχισαν τις εκποιήσεις.
Πρώτο θύμα το «Bούκινο» που το εκχωρούν σε ιδιώτη, διότι αυτοί αποδείχθηκαν ανίκανοι να το διαχειριστούν ακόμη και χωρίς να πληρώνουν «ενοίκιο, φως, νερό , τηλέφωνο».
Μένει αναπάντητο το ερώτημα «πως ο ιδιώτης θα πραγματοποιεί κέρδη;» και θα πληρώνει κι τα ενοίκια;
Γιατί η Διοίκηση του Δήμου ΑΠΕΤΥΧΕ να διαχειριστεί ένα «μαγαζί» γωνία;
Τι έγινε με τα έσοδα και τα έξοδα του «Βούκινου»;
Τι πάρτι έγινε;
Είναι πολύ πιθανόν , ό,τι έκαναν στο «Βούκινο» να το κάνουν και στο Δήμο τον οποίο συνέχεια υπερχρεώνουν και παίρνουν από τους Δημότες αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη.
Αντί με τις αυξήσεις αυτές να αντιμετωπίζουν παλαιότερες οφειλές του Δήμου, η ανεκδιήγητη Διοίκηση Σαράντη, αυξάνει τα χρέη του Δήμου και τα κάθε λογής χαράτσια στους δημότες.
Αντίθετα, κάνει τα «στραβά μάτια» για τα έσοδα από διαφημίσει ενώ αποδεικνύονται , επίσης ΑΝΙΚΑΝΟΙ, να προβούν σε αξιοποίηση του «Επιχειρησιακού Προγράμματος» που οι ίδιοι και η εφημερίδα τους «Ανένταχτος Δημότης» προπαγάνδιζαν τα προηγούμενα χρόνια.
Έχουμε χρέος , να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σταματήσουμε την καταστροφή του Δήμου στην οποία επιδίδεται η Διοίκηση χωρίς ίχνος υπευθυνότητας.
Έχουμε χρέος να προσφύγουμε και στα αρμόδια όργανα της Αυτοδιοίκησης και της Δημόσιας Διοίκησης αφού η Διοίκηση Σαράντη «κρύβει» συστηματικά την αλήθεια και τα στοιχεία τα οποία ΟΦΕΙΛΕ να παρέχει στην αντιπολίτευση.