Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που δημιουργεί στην καθημερινότητα των δημοτών των Αγίων Αναργύρων η κατασκευή του προαστιακού σιδηρόδρομου.
Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα με αποκορύφωμα εκείνο που συμβαίνει κάθε μέρα στην οδό Ευβοίας.
Δεν βλέπουμε ως τώρα καμία υποδομή για να κατασκευασθούν αθλητικοί χώροι στις ελεύθερες επιφάνειες του έργου.
Δεν βλέπουμε κανένα αντισταθμιστικό όφελος για τον δήμο όπως το γκαράζ του ΟΣΕ που το έταζε προεκλογικά η παράταξη του κ.Σαράντη.
Δεν βλέπουμε να τηρείται το χρονοδιάγραμμα της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο ενώ δεν διακρίνουμε κανένα ουσιαστικό μέτρο διευκόλυνσης και εξυπηρέτησης των δημοτών εκτός από την αποτυχημένη κατασκευή της πεζογέφυρα της Αίνου.
Και φυσικά δεν βλέπουμε κανένα μέτρο για τους κατοίκους που είναι στο μη υπογειοποιημένο τμήμα,ούτε ηχοπετάσματα,ούτε ειδικούς χώρους πρασίνου,ούτε καν μία ανάπλαση στις γειτονιές τους.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν την αδυναμία και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να ελέγξει τους εργολάβους του έργου αλλά και να βελτιώσει την κατάσταση ειδικά για όσους αδικήθηκαν από την υπογειοποίηση του προαστιακού.