Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑΝΟΙΚΤΗ

Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας που επικοινώνησαν μαζί μας για να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τη στάση μας κατά την συζήτηση του «Απολογισμού πεπραγμένων» του 2008.
Τους διαβεβαιώνουμε ότι τόσο εμείς όσο και άλλα μέλη της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου (άλλες παρατάξεις) , πολύ συχνά δυστυχώς αναγκαζόμαστε να εκθέτουμε την Δημοτική Αρχή εξαιτίας της ανικανότητας και της προχειρότητας που επιδεικνύει.
Ακόμα και για πράξεις της που ξεφεύγουν από το ορθό όπως η αλλοίωση αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δυστυχώς όμως η προπαγάνδα του δημαρχιακού επιτελείου προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει τις παρεμβάσεις μας και να τις καταπνίξει με τη δημοσίευση ποταμών ανακριβειών και «λιβανιών» μέσα από τον φιλικό της ή τον …συνεργαζόμενο Τύπο.
Έχουμε από πολύ καιρό (Ιανουάριο του 2009) αποκαλύψει τα μαγειρέματα που γίνονται στα οικονομικά του Δήμου και την άρνηση του Δημάρχου να δώσει στη Δημαρχιακή Επιτροπή τα στοιχεία που υποχρεούται. Έχουμε ξεσκεπάσει τα παραμύθια του τάχα «Επιχειρησιακού Προγράμματος».
Τα παιχνίδια με τον προαστιακό και τα κόλπα του «μνημονίου».
Έχουμε στηλιτεύσει την υποτακτικότητα του Δημάρχου σε ζητήματα διεκδικήσεων που αφορούν είτε στο Υπουργείο Γεωργίας είτε στις «γραμμές» του Ο.Σ.Ε είτε στο 301 Ε.Β και την καταφυγή σε επικοινωνιακά τρυκ.
Η διαπίστωσή μας σε όλη την περίοδο, είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια πραγματικά ανίκανη Διοίκηση κατά πολύ χειρότερη και από την περίοδο Τρίγκα που ο δήμαρχος κατήγγειλε ως παρένθεση που θα την έκλεινε.
Δυστυχώς για τον τόπο , η παρένθεση είναι ολάνοιχτη και χώρεσε και τον τωρινό Δήμαρχο με όλη τη Διοίκησή του.
Αν η πόλη θέλει να ανασάνει, αν οι δημότες θέλουν να ζήσουν καλύτερα και να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου καλύτερα, μία επιλογή έχουν.
Να τιμωρήσουν το Δήμαρχο που τους παραπλάνησε, τους έταξε «κήπους κρεμαστούς» και τους βύθισε στην αθλιότητα και το τέλμα.
Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας προς την πόλη και τους συνδημότες μας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και όλους τους ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί και προσφέρει στην πόλη , να ενωθούμε σε μία πανστρατιά για να σώσουμε τον τόπο μας από το μαρασμό που τον έχουν σπρώξει οι τελευταίες ανεπιτυχείς Διοικήσεις.