Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Πραξικοπηματική τακτική ακολούθησαν ο Δήμαρχος της πόλης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την διαδικασία δημόσιου απολογισμού του Δημάρχου, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μετά το ατόπημα της μαϊμουδένιας απόφασης που καταγγέλθηκε δημόσια (και τον ανάγκασε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, χωρίς να γνωρίζουμε αν μέχρι σήμερα επανόρθωσε), επιδίδεται σήμερα σε νέα… κατορθώματα!
Καταργεί δηλαδή τον Κώδικα που επιβάλλει ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και δεν αποστέλλει, ως όφειλε, ημερήσια διάταξη-πρόσκληση στους Δημοτικούς Συμβούλους.
Αυτή την πρόσκληση υποχρεούται να την αποστέλλει στους δημ. Συμβούλους ο πρόεδρος, τρείς ημέρες προ της συνεδρίασης. Εν προκειμένω, μόλις χθες το βράδυ, 20-Ιουλίου-2009, έστελνε «άρον-άρον» προσκλήσεις, μετά την δημοσιοποίηση του «πραξικοπήματος» στο blog της παράταξης μας ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Κύριε Πρόεδρε
Το δις «εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».
Πολύ περισσότερο το «καθ’ έξιν εξαμαρτάνειν». Με βάση τον Κώδικα που καταστρατηγείται , έχετε το αξίωμα και τα από αυτό απορρέοντα. Δείξτε τουλάχιστον ότι σέβεστε τη διαδικασία που η Δημοκρατία μας έχει θέσει.
Η τακτική σας ,των παρατυπιών των νόμιμων προβλέψεων, σας καταγράφει πλέον ως τον πλέον αυθαιρετούντα πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τον αυθαιρετούντα Δήμαρχο κ. Σαράντη.
Από κοινού καταστρατηγήσατε κάθε έννοια νομιμότητας που επιτάσσει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων.
Τώρα πιά η απλή συγγνώμη ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ, διότι αποδείξατε ότι ούτε την εννοείται ούτε την σέβεστε!