Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΤΡΙΚΥΜΙΑ «ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ»

Η προβοκατόρικη συμπεριφορά των ανώνυμων υπερασπιστών της δημοτικής αρχής που τελείως «συμπτωματικά» υπεραμύνονται του «Δημάρχου», διαπράττουν τη μία απρέπεια μετά την άλλη.
Πονηρά αλλά ανήθικα επιχειρούν να παραπλανήσουν τους πολίτες και να δείξουν ότι ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» κ. Σταύρος Νικητόπουλος «κάθεται μακριά και δεν τον ενδιαφέρει» τι θα γίνει με το 301.
Αποκρύβουν ότι ήταν παρόν έστω και σε αυτή, την όπως έγινε , εκδήλωση με αρκετά μέλη της παράταξής του και ότι παρόλο που και ο ίδιος και ο επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης κ. Ραυτόπουλος είχαν ζητήσει από τον Δήμαρχο, να τοποθετηθούν στην συγκέντρωση ώστε να φανεί το ομόθυμο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Σαράντης επέλεξε να φιμώσει τις άλλες παρατάξεις ελπίζοντας ότι θα τις οδηγήσει σε αποχή, από την εκδήλωση, οπότε θα μπορούσε ευκολότερα να τους διαβάλλει
Ο κ. Νικητόπουλος όμως του στέρησε αυτή τη χαρά με την παρουσία του.
Επειδή ο ίδιος ο Δήμαρχος δεν μπορούσε πλέον να βυσσοδομήσει σε βάρος του, τη λάσπη ανέλαβε να πετάξουν οι "γνωστοί-άγνωστοι" του διαδικτύου.
Η προσπάθεια των φερέφωνον της Διοίκησης δεν μπορεί να περάσει ούτε σε βάρος του Σταύρου Νικητόπουλου ούτε σε βάρος αυτών που δεν αρέσουν ή δεν υποκύπτουν στον κ. Σαράντη.
Το δικαίωμα όλων των δημοτών να ασχολούνται , περισσότερο ή λιγότερο ενεργά , με τα κοινά μας και το δικαίωμά τους να επιλέγουν με ποιόν θα συνεργαστούν και με ποιόν όχι , είναι κατακτημένο προ πολλού δικαίωμα και δεν μπορεί να τους το στερήσει κανείς.
Κατανοούμε βεβαίως το άγχος και τη αγωνία του Δημάρχου μήπως ασχοληθούν με το Δήμο άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα από τον ίδιο τα Αυτοδιοικητικά.
Πιστεύει ότι με τον τρόπο της συνεχούς συκοφάντησης μπορεί να μιμηθεί τις προγραφές της τυραννικής περιόδου της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Είναι η προσφιλής μέθοδος κάθε δικτάτορα και θιασώτη της φασιστικής κουλτούρας.
Θα ήταν τιμή και χαρά για τον κ. Νικητόπουλο και την παράταξή του να θελήσουν γνώστες της Αυτοδιοίκησης, να ενταχτούν σε μία κοινή προσπάθεια με καθαρούς κανόνες και σχέσεις και όχι με σχέσεις ...αναψυκτηριακού τύπου.
Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συν δημότη μας και με κανόνες δημοκρατικούς να παλέψουμε από κοινού για όσα η πόλη μας στερείται από ειδικευμένους ανεπάγγελτους .
Η διαίρεση , η συκοφαντία και ο διαχωρισμός σε «ημέτερους» και μη που επιχειρεί η Διοίκηση Σαράντη μόνο ένα στόχο μπορεί να έχει.
Τον δια προγραφών αποκλεισμό των πάντων από το προσκήνιο ώστε να μείνει μόνος (με τους οικείους του) και ανενόχλητος να ολοκληρώσει το προσωπικό του «σχέδιο».
Δεν θα τον εξυπηρετήσουμε!