Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΣΥΣΩΜΗ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Σύσσωμη η δημοτική ομάδα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ βρέθηκε στα νέα γραφεία της που βρίσκονται στην οδό Αγίων Αναργύρων 28 (2ος όροφος) και συζήτησε αναλυτικά για όσα συμβαίνουν στον δήμο.
Οι προβληματισμοί των στελεχών της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ είναι και προβληματισμοί του κάθε δημότη που βιώνει καθημερινά μια οδυνηρή κατάσταση στη πόλη χωρίς να υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης.
Στα δύο και πλέον χρόνια διοίκησης Σαράντη οι δημοτικοί φόροι αυξήθηκαν κατά 16%, πάρθηκαν τέσσερα δάνεια που υποθηκεύουν το μέλλον της πόλης,καταστράφηκε πολύτιμο πράσινο για την περιοχή,οι ελεύθεροι χώροι δεν διεκδικήθηκαν ποτέ ,το 301 γίνεται γαργάρα και επιβλήθηκαν για πρώτη φορά τροφεία στους παιδικούς σταθμούς.
Αναλαμβάνουν πλέον δράση και πρωτοβουλίες παλιά και νέα μέλη της παράταξης και αποφασίστηκε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να κοινοποιηθεί στους δημότες το πρόγραμμα δράσης και οι προτάσεις της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ για την πόλη των Αγίων Αναργύρων.
Τα νέα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά από τις 18:00- 21:00 (εκτός Σαββατοκύριακου) και μπορούν όλοι οι πολίτες να ομιλούν με τα μέλη της παράταξης ,να κάνουν τις δικές τους προτάσεις και να καταθέτουν προβληματισμούς και απορίες για το μέλλον της πόλης.