Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Συνεχίζεται η φορομπηχτική πολιτική της διοίκησης Σαράντη με νέες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη αλλά και με αυξήσεις στα τέλη νεκροταφείου.
Τελικά δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να διοικήσεις ένα δήμο.
Βάζεις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, παίρνεις δάνεια εκατομμυρίων ευρώ, βάζεις και τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τότε βγαίνεις και λες στους δημότες ότι για τα παραπάνω φταίει η κυβέρνηση,οπότε καθάρισες...Ο φίλτατος δήμαρχος που φημίζεται για την εμπειρία του, μιας και είκοσι σχεδόν χρόνια υπηρετούσε από διοικητικές θέσεις τα συμφέροντα του δήμου.
Μήπως πρέπει να απολογηθεί στους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων, γιατί πριν από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές άλλες υποσχέσεις έδινε στους κατοίκους της περιοχής και μετά την εκλογή του άλλα κάνει.
Η σημερινή σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί στο δήμο είναι και έργο δικό του και όλες οι πράξεις και οι ενέργειές του αποδεικνύουν ότι δεν έχει σχέδιο για την σωτηρία της πόλης.
Ξεγέλασε λοιπόν ηθελημένα τους δημότες ο κος Σαράντης για να έλθει στην καρέκλα της εξουσίας ή είναι προϊόν ανικανότητας δικιάς του και των συνεργατών του η ανυπόφορη κατάσταση που επικρατεί στο δήμο;
Το άμεσο μέλλον θα δείξει ποια άποψη θα δικαιωθεί.