Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Στο δήμο μας κυκλοφορούν αρκετές τοπικές εφημερίδες ενώ κατά καιρούς μοιράζονται και οι λεγόμενες αυτοδιοικητικές.
Οι δημοτικές παρατάξεις έχουν προχωρήσει στην δικιά τους έκδοση εφημερίδων προσπαθώντας να καλύψουν το τεράστιο κενό που υπάρχει στην σωστή και σφαιρική ενημέρωση των δημοτών και ευτυχώς τα πάνε καλά στο συγκεκριμένο τομέα.
Μας παραξενεύει λοιπόν που καμία τοπική δήθεν "ανεξάρτητη" εφημερίδα δεν έχει ούτε μία αναφορά στη δράση μας και στις προτάσεις μας και κυρίως δεν έχει ζητηθεί ποτέ η άποψη του επικεφαλής της παράταξης μας Σταύρου Νικητόπουλου για κάποιο θέμα του δήμου των Αγίων Αναργύρων.
Βέβαια σε μερικές "ανεξάρτητες" θα βρείτε σχόλια και παραπολιτικά που είναι εναντίον της παράταξης "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" όχι με πολιτικά κριτήρια αλλά με καθαρά κουτσομπολίστικο ύφος.
Οι αχρωμάτιστες... και οι ανένταχτες...νέες γνώμες... φαίνεται να είναι προνόμιο μόνο για αυτούς που δηλώνουν τον...υποκριτικό αντίλογο τους στην εκάστοτε εξουσία.
Αλλά όπως λέει και ο ΛΑΚΟΡΝΤΑΙΡ
"Η εξουσία είναι μία υπεροχή, που γεννάει την υποταγή και την ευλάβεια"
Οπότε δικαιολογημένα κάποιοι γίνονται επιχειρηματίες, κάποιοι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και κάποιοι άλλοι ανακάλυψαν την οικολογία και το 301ΕΒ στα γεράματά τους.
Δεν πειράζει έστω και με αυτές τις συνθήκες εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα δυναμικά και με αποφασιστικότητα γιατί οι δημότες ζητάνε λύσεις στα προβλήματά της πόλης κάτι που δεν το βλέπουν στο πρόσωπο του σημερινού δημάρχου.