Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Το πιο αυταρχικό της πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά η σημερινή δημοτική αρχή.
Με ένα απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό σκεπτικό απέρριψε την πρόταση της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" για συμμετοχή δύο μελών της στο Δ.Σ.των Βρεφονηπιακών Σταθμών.
Η δικαιολογία από την πλευρά της διοίκησης ήταν η προηγούμενη μη συμμετοχή της παράταξή μας στα Δ.Σ.των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Η φασίζουσα νοοτροπία της διοίκησης Σαράντη αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα όταν στην προσπάθεια της να υποστηρίξει την πρότασή της, ζήτησε από τον επικεφαλής της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" να δηλώσει πρώτα "πιστοποιητικό καλής διαγωγής" και ύστερα να απαιτήσει την συμμετοχή της στα διοικητικά συμβούλια δηλαδή με λίγα λόγια ο κος Σαράντης απαιτεί να σταματήσουμε να φωνάζουμε πόσο κακή και ανίκανη είναι διοίκηση του κάτι σαν δήλωση μετάνοιας ή υποταγής...
(Λιγο δύσκολο το βρίσκουμε αγαπητέ δήμαρχε γιατί μέχρι τώρα η αποδοσή σας βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν).
Επίσης η απαίτηση της διοίκησης για συμμόρφωση προσβάλλει βάναυσα και τις δημοτικές παρατάξεις που ήδη συμμετέχουν στα Δ.Σ. και δηλώνουν με την πολιτική συνέπεια που τις χαρακτηρίζει και επίσημα την διαφωνία τους στα λάθη και της παραλείψεις των διοικούντων.

Στη συνέχεια η δημοτική αρχή ομολόγησε κι άλλο ένα μεγάλο πολιτικό της σφάλμα λέγοντας ότι είχε ζητήσει τηλεφωνικά από όλες τις δημοτικές παρατάξεις να προτείνουν δικά τους πρόσωπα για να πλαισιώσουν τα διοικητικά συμβούλια των Νομικών Προσώπων του δήμου εκτός βέβαια από την "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ".

Άλλο ένα επιπλέον στοιχείο που αποδεικνύει πόσο ενοχλεί ο αντιπολιτευτικός λόγος του Σταύρου Νικητόπουλου είναι με πόση εμπάθεια και αλαζόνεια τον αντιμετωπίζει η σημερινή "ψευτο-προοδευτική" δημοτική αρχή.
Το γεγονός του αποκλεισμού της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" το κατήγγειλαν και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις οι οποίες τοποθετήθηκαν και δήλωσαν ότι όσοι συμμετέχουν στα Δ.Σ. δεν σημαίνει ότι συν διοικούν αλλά εκφράζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τις θέσεις της παράταξής τους και φυσικά την διαφωνία τους όταν κάτι είναι ει βάρος της πόλης.
Μάλιστα ο επικεφαλής της "Δημοτικής Αναγέννησης" κος Ραυτόπουλος απευθυνόμενος προς την διοίκηση δήλωσε εύστοχα "δεν μας κάνετε χάρη, είναι δικαίωμά μας".
Δυστυχώς η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" είναι αναγκασμένη να καταγγέλλει δημόσια στο λαό των Αγίων Αναργύρων την αυταρχική, αλαζονική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διοίκησης του δήμου.
Και όπως έλεγε και ο Γκαίτε:
"Άνθρωποι που έχουν μικρές ψυχές,γενικά προκαλούν μεγάλα κακά"