Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

ΞΕΚΙΝΑΜΕ...

Η δημοτική παράταξη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στους Αγίους Αναργύρους" με επικεφαλής τον Σταύρο Νικητόπουλο, μπροστά στις προκλήσεις που δημιουργεί η τεχνολογία αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στο νέο διαδικτυακό περιβάλλον που έχει κατακλύσει τις ζωές μας.
Αποφασισμένοι να δημοσιοποίησουμε στους πολίτες των Αγίων Αναργύρων τα προβλήματα του τόπου και υποχρεωμένοι να δώσουμε τις προτάσεις και τις λύσεις εκείνες που θα είναι συμφέρουσες για την πόλη που ζούμε, θέτουμε σε λειτουργία το ηλεκτρονικό blog της παραταξής μας
Η αμεσότητα του μέσου, μας δίνει την δυνατότητα να ενημερώνουμε άμεσα και έγκαιρα τους πολίτες των Αγίων Αναργύρων για τα καλά και τα άσχημα που συμβαίνουν στο τόπο μας.
Όσα μέλη της δημοτικής παράταξης "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" αλλά και απλοί πολίτες επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις τους μέσω του blog θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προβάλλουν τις θέσεις τους σε ζητήματα που απασχολούν τον δήμο των Αγίων Αναργύρων.
'Ολες οι απόψεις θα καταγραφούν σεβόμενοι τους κανόνες της δημοκρατίας και της αντίθετης άποψης.
Περιμένουμε τους δημότες και τα μέλη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ να ανταποκριθούν στο καλεσμά μας και τους καλούμε να συμμετέχουν αποφαστικά στο δημοκρατικό διάλογο που ανοίγουμε για το καλό της πόλης.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: